the doctors blog

Θεραπεία για κυτταρίτιδα,τοπικό πάχος, λιπογλυπτική με LPG

Κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, λιπογλυπτική : θεραπεία με lpg endermologie

Κυτταρίτιδα τέλος με LPG Endermologie


Αυτή η συναρπαστική, ασφαλής, διαδικασία χωρίς πόνο μπορεί τώρα να βελτιώσει δραματικά τα ισχία σας, τους μηρούς και τους γλουτούς . Η  Lipomassage LPG Endermologie είναι μια πολύ αποτελεσματική  θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας σε όλες τις περιοχές, που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τη χαλάρωση του δέρματος και το τοπικό πάχος.

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μεθόδους και προϊόντα που αντιμετωπίζουν επιφανειακά την κυτταρίτιδα ή απλά θερμαίνουν το δέρμα με laser, ραδιο-συχνότητες ή υπέρηχο για προσωρινή σύσφιγξη, η Endermologie χτυπά τη ρίζα του προβλήματος.

Η βαθιά δράση του μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία τόσο του αίματος και της λέμφου κατά 200% (το χειροκίνητο μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία κατά 60%) και βοηθά να αποβληθούν οι τοξίνες και οποιαδήποτε μη φυσιολογική συσσώρευση υγρών. Οι διαρθρωτικές συνδετικές ίνες του δέρματος τεντώνονται και αποκαθίστανται με αποτέλεσμα μια ομαλότερη, πιο σταθερή και πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.Κυτταρίτιδα : Θεραπεία για κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος & γλυπογλυπτική με lpg endermatologie


Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία για τη θεραπεία κυτταρίτιδας;


Μία συνεδρία διαρκεί από 35’-45’

Δουλεύονται μόνο οι προβληματικές περιοχές;


Ο κύριος στόχος της θεραπείας για κυτταρίτιδα εστιάζεται στις προβληματικές περιοχές, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά το σώμα προκειμένου να τονωθεί η γενική κυκλοφορία και να αποβληθούν οι διασπασμένες τοξίνες.

Σε πόσες συνεδρίες θα έχω ορατά αποτελέσματα;


Τα αποτελέσματα διαφέρουν για κάθε άτομο, ωστόσο, ένας μέσος άνθρωπος αρχίζει να βλέπει αλλαγές μετά από περίπου 3-6 συνεδρίες.

Με πόσες συνεδρίες θα πρέπει να ξεκινήσω;


Μια σειρά από 10 συνεδρίες θα ήταν μια καλή αρχή για να έχουμε αποτελέσματα. Οι πρώτες 6 θεραπείες προτείνεται να γίνονται σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, ενώ οι υπόλοιπες θεραπείες θα πρέπει να γίνονται δύο φορές την εβδομάδα έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση. Αφού επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση, μία φορά ή δύο φορές το μήνα μια συνεδρία συντήρησης αρκεί για τα περισσότερα άτομα.


Για πόσο καιρό πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία έως να φύγει η κυτταρίτιδα;


Σας προτείνουμε να προσεγγίσετε τη θεραπεία της κυτταρίτιδας ως αλλαγή στον τρόπο ζωής. Ακριβώς όπως πάμε να κόψουμε τα μαλλιά μας σε τακτά διαστήματα, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε και  την κυτταρίτιδα μας τακτικά. Εάν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τέτοιο τρόπο, η κυτταρίτιδα θα επανέλθει.


Η διαδικασία πονάει;


Στα χέρια ενός άρτια εκπαιδευμένου θεραπευτή και με τη δυνατότητα προσαρμογής της έντασης του μηχανήματος δεν χρειάζεται να πονέσετε. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, χαλαρωτική θεραπεία.


Τι θα φοράω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;


Ο θεραπευτής σας θα σας παρέχει  μια ολόσωμη ειδική φόρμα, Endermowear, για να τη φοράτε κατά τη διάρκεια όλων των ασκήσεων σας. Η φόρμα φοριέται για την άνεση και την υγιεινή σας, καθώς και για την εξασφάλιση αποτελεσματικότητας των κυλίνδρων.

Μπορεί οποιοσδήποτε να ακολουθήσει τη θεραπεία;


Όχι, δεν είναι κατάλληλη για εγκύους ή άτομα που παίρνουν αντιπηκτικά, για άτομα με κυκλοφορικά ή αγγειακή νόσο, ενεργό καρκίνο, καθώς επίσης και με λοιμώδεις προοδευτικές ασθένειες, και  AIDS. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.


Μήπως η θεραπεία έχει παρενέργειες;


Η μόνη πιθανή αρνητική παρενέργεια είναι ήσσονος σημασίας μώλωπες για τα άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Αντιθέτως, υπάρχουν παράπλευρα ωφέλη, όπως η ανακούφιση πόνου των μυών, το ξεθώριασμα των ραγάδων και του ουλώδους ιστού, καθώς και μια αίσθηση ανανέωσης και χαλάρωσης.


Είναι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους;


Όχι, προκειμένου να χάσετε βάρος θα πρέπει να μπείτε σε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ωστόσο, μπορείτε να επιτύχετε απίστευτα αποτελέσματα, συνδυάζοντας αυτή τη θεραπεία με τα προγράμματα απώλειας βάρους. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, θα παρατηρήσετε τα ρούχα σας να σας ταιριάζουν καλύτερα, και, επίσης, θα χάσετε κάποιους πόντους στις μετρήσεις σας περιφερειακά.


Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να έχω καλά αποτελέσματα;


Ναι. Να πίνετε επαρκή ποσότητα νερού. Θα λάβετε πληροφορίες κατά τη διάρκεια δωρεάν αρχική σας ενημέρωσης σχετικά με την ποσότητα του νερού που χρειάζεται το σώμα σας.


Αυτή η θεραπεία έχει αποτελέσματα και σε άνδρες;


Ασφαλώς. Ακόμα κι αν οι άνδρες δεν είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη  κυτταρίτιδας, μπορεί να έχουν χαλαρό δέρμα, ή παγιδευμένο λίπος κάτω από το δέρμα, που μπορεί να βελτιωθεί με τις θεραπείες. Η κλινική εμπειρία έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα για τις προβληματικές περιοχές, όπως η «λαβές αγάπης» και χαλαρός θωρακικός ιστός. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τονωτικό-συσφιγκτικό του δέρματος, γι 'αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία του δέρματος μετά την απώλεια βάρους που οδήγησε σε χαλαρότητα.


Θεραπεία κυτταρίτιδας : Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Endermologie και λιποαναρρόφησης;


Η Endermologie θεραπεία κυτταρίτιδας είναι μη επεμβατική και βελτιώνει την υγεία του συνδετικού ιστού. Η λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική χειρουργική διαδικασία με στόχο την αφαίρεση του βαθιού λιπώδους ιστού από μια περιοχή. Οι γιατροί συστήνουν συχνά θεραπείες Endermologie σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση για να επιτύχουν πολύ ομαλότερα αποτελέσματα, την ελαχιστοποίηση του τραύματος που προκλήθηκε από την επέμβαση και της φλεγμονής ,καθώς και για τη βελτίωση της υγείας του ιστού.


Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;


Αν οι παράγοντες που προκαλούν την αρχική κατάσταση δεν αλλάξουν, ο ιστός θα επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν από την Endermologie. Η τακτική άσκηση, μια ισορροπημένη διατροφή και 1-2 θεραπείες συντήρησης Endermologie ανά μήνα συνιστώνται για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

Η Endermologie είναι μια νέα μέθοδος;


H Endermologie είναι μια ειδική διαδικασία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και  της διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος από το 1986. Σήμερα, πάνω από 95.000 θεραπείες εκτελούνται καθημερινά σε πάνω από 95 χώρες σε όλο τον κόσμο.
×

Ο Εξειδικευμένος σας Πλαστικός Χειρουργός:
Θεραπεία για κυτταρίτιδα,τοπικό πάχος, λιπογλυπτική με LPG
Κυτταρίτιδα τέλος με LPG Endermologie
Περίληψη
Κυτταρίτιδα τέλος με LPG Endermologie. Αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα σε όλες τις περιοχές, την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος & του τοπικού πάχους.
Ειδικότητα
Πλαστική Χειρουργική
Σύνταξη
Δρ. Παντελίδης Μάνος
Τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
Γλώσσα: ελληνικά
Αξιολόγηση
Βαθμός5,0/5 (σε 3 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά με:
λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, κυτταρίτιδα, λιποδιάλυση, εξαφάνιση κυτταρίτιδας, αφαίρεση λίπους, τοπικό πάχος, LPG, Endermologie, αδυνάτισμα, σύσφιγξη, κυτταρίτιδα θεραπεία
Το άρθρο έχει ελεχθεί από:
TheDoctors Medical Organization
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
Σκοπός συγγραφής
Ενημέρωση κοινού (δεν αποτελεί πρόταση ή υποκατάσταση ιατρικής θεραπείας)
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια