the doctors blog

Πλαστική χεριών -Αναζωογόνηση χεριών

Πλαστική χεριών

Πλαστική χεριών -Αναζωογόνηση χεριών


Μεγαλώνοντας επικεντρωνόμαστε ολοένα και περισσότερο στην αναζωογόνηση και τη φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας πόσο σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας παίζουν τα χέρια μας. Είναι γεγονός πως η υφή του δέρματος των χεριών μπορεί να προδώσει την ηλικία μας και πολλές φορές ίσως μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι, καθώς τα χέρια είναι το πιο εκτεθειμένο στον ήλιο μέρος του σώματός μας. Όπως μεγαλώνουμε το δέρμα μας λεπταίνει, εκθέτοντας φλέβες, τένοντες και οστά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η γήρανση στα χέρια είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ακριβώς λόγω της πολύπλοκης δομής, τον αριθμό των οστών, των τενόντων και των μυών στα χέρια. Έτσι η θεραπεία αυτή απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία καθώς και κατάλληλο πλαστικό χειρουργό.

Οι θεραπείες αναζωογόνησης χεριών


Δημοφιλής έχει γίνει η αναζωογόνηση των χεριών, καθώς οι άνθρωποι ενημερώνονται όλο και περισσότερο για θεραπείες όπως fillers, laser, IPL κλπ. Η μεταφορά λίπους, ένας πρωτοποριακός τρόπος αναζωογόνησης των χεριών, δίνει όγκο στο επάνω μέρος του χεριού και κάνει τους τένοντες και τα οστά λιγότερο προφανή, κρύβοντας ταυτόχρονα τις ορατές φλέβες. Το λίπος μεταφοράς χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με IPL, για την αφαίρεση κηλίδων, παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αναγέννηση Άκρας Χείρας με μεταφορά Λίπους - Πώς γίνεται;


Υπό τοπική αναισθησία συλλέγεται μια μικρή ποσότητα του λίπους, από ένα διακριτό μέρος του σώματός σας (τυπικές περιοχές που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά και τα πλευρά). Το λίπος στη συνέχεια διηθείται και εγχύεται στο πίσω μέρος των χεριών μέσω ενός μικροσκοπικού σωληνίσκου, υπό τοπική πάντα αναισθησία. Η κάνουλα είναι εξειδικευμένη για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη στις αρτηρίες και να μειωθεί η διάσπαση ιστού στο ελάχιστο. Δεν υπάρχουν ουλές και πρόκειται για ακόμη μια διαδικασία χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο και χωρίς διακοπή από την καθημερινότητα.

Μεταφορά Λίπους στα χέρια - Πλεονεκτήματα


Μόλις το λίπος έχει ενσωματωθεί μέσα στον ιστό του στο πίσω μέρος των χεριών, παραμένει εκεί μόνιμα (εφόσον το βάρος διατηρείται). Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το υλικό πλήρωσης , FILLER-θεραπείες που χρειάζεται να επαναλαμβάνονται κάθε 6-9 μήνες.

Αποτελέσματα


Το σώμα κάθε ασθενούς αντιδρά διαφορετικά, αλλά τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν για ένα με δύο χρόνια. Η ανάρρωση μετά από αναζωογόνηση χεριών Πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία, η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν αφήνει ουλές. Ανάλογα με την ποσότητα λίπους που συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης και της περιοχής, ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να υποβληθείτε σε μια σειρά μαθημάτων του MLD μασάζ που βοηθά στην επούλωση σας. Αυτό θα σας το εξηγήσει κατά τη συνεδρία και μετά τη θεραπεία ο θεράπων ιατρός σας.
×

Ο Εξειδικευμένος σας Πλαστικός Χειρουργός:
Πλαστική χεριών -Αναζωογόνηση χεριών
Πλαστική χεριών
Περίληψη
Η γήρανση στα χέρια είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ακριβώς λόγω της πολύπλοκης δομής, τον αριθμό των οστών, των τενόντων και των μυών στα χέρια. Έτσι η θεραπεία αυτή απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία καθώς και κατάλληλο πλαστικό χειρουργό.
Ειδικότητα
Πλαστική Χειρουργική
Σύνταξη
Δρ. Παντελίδης Μάνος
Τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
Γλώσσα: ελληνικά
Αξιολόγηση
Βαθμός5,0/5 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά με:
πλαστική επέμβαση, αναζωογόνηση χεριών, ανανέωση χεριών, θεραπείες χεριών, αισθητικές θεραπείες χεριών, κρεμασμένα μπράτσα, γερασμένα χέρια, γήρανση χεριών, κηλίδες στα χέρια, πλαστική χεριών, βραχιονοπλαστική
Το άρθρο έχει ελεχθεί από:
TheDoctors Medical Organization
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
Σκοπός συγγραφής
Ενημέρωση κοινού (δεν αποτελεί πρόταση ή υποκατάσταση ιατρικής θεραπείας)
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
google profile
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Hμερομηνία γεννήσεως
Λίγα λόγια